ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Α. Καραγιαννάκης Α.Ε

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σημαντικότερους μεταποιητές και εμπόρους προϊόντων με βάση το κοτόπουλο. Εστιάζοντας στην εξέλιξη και το μέλλον με σεβασμό στην παράδοση της ποιότητας, η Α. Καραγιαννάκης Α.Ε., στελεχωμένη με ικανοποιητικό επιστημονικό , τεχνικό και εργατοτεχνικό προσωπικό, διαθέτει έντονη δευτερογενή παραγωγή στη Βόρεια Ελλάδα. Η επιχείρηση έχει συντελέσει καθοριστικά στη βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής της Χαλκιδικής αλλά και στην ανάπτυξη της ελληνικής πτηνοτροφίας εν γένει. H επιχείρηση πιστοποιήθηκε βάσει του προτύπου ISO 22000:2018 συμμορφωμένη με όλες τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, εφαρμόζοντας ένα πλήρως ανεπτυγμένο σύστημα HACCP.

Α. Καραγιαννάκης Α.Ε
ΙΣΤΟΡΙΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ξεκινά ως οικογενειακή επιχείρηση το 1970 από τον Ανδρέα Καραγιαννάκη, έναν άνθρωπο με πλούσια εμπειρία στην πτηνοτροφία. Το έργο και το όραμα του σήμερα έχουν αναλάβει και εξελίσσουν τα δύο του παιδιά με τις ίδιες αξίες και τα υψηλά standards του ιδρυτή της. Στα 46 χρόνια της , η Α. Καραγιαννάκης Α.Ε δεν έχει απλώς καταφέρει μέχρι σήμερα να παραμείνει βιώσιμη παρά τις αντίξοες συνθήκες από τις οποίες κατά περιόδους έχει πληγεί ο κλάδος, αλλά συνεχίζει μια παράδοση σχεδόν μισού αιώνα με σταθερή πορεία, έχοντας πάντα ως βασική αρχή, το μότο της εταιρείας “παράδοση στην ποιότητα”.

Et quidem exercitus

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Το πτηνοσφαγείο και το εργαστήριο τεμαχισμού πουλερικών της εταιρίας εδρεύει στη Γαλάτιστα της Χαλκιδικής και στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο με συνολικό εμβαδό 2.000τμ ενώ εκτείνεται σε μια έκταση 40 στρεμμάτων. Το σφαγείο μας αποτελεί μια υπερσύγχρονη μονάδα όπου τηρούνται ευλαβικά οι κανόνες διασφάλισης της ποιότητας και προστασίας του καταναλωτή, ενώ είναι πιστοποιημένο με σύστημ αδιαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με ΕΝ ISO 22000:2005. Η διαδικασία της παραγωγής είναι απόλυτα καθετοποιημένη μέχρι την παράδοση του έτοιμου προϊόντος στο κατάστημα πώλησης.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το εργοστάσιο της εταιρίας εδρεύει στη Γαλάτιστα της Χαλκιδικής και στεγάζεται σε ένα ιδιόκτητο χώρο με συνολικό εμβαδό 3.000τμ ενώ εκτείνεται σε μία έκταση 45 στρεμμάτων. Το εργοστάσιο μας αποτελεί μία υπερσύγχρονη μονάδα όπου τηρούνται ευλαβικά οι κανόνες της διασφάλισης της ποιότητας και προστασίας του καταναλωτή, ενώ είναι πιστοποιημένο με σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με ΕΝ ISO 22000:2018. Η διαδικασία της παραγωγής είναι απόλυτα καθετοποιημένη μέχρι την παράδοση του έτοιμου προϊόντος στα σημεία πώλησης.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ