ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κοτόπουλο στήθος με πολύχρωμες πιπεριές,πάπρικα γιαούρτι και δυόσμο

Κοτόπουλο στήθος με πολύχρωμες πιπεριές,πάπρικα γιαούρτι και δυόσμο
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 2-3 κουταλιές λάδι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 300 γραμμαρια ντομάτα χυμό
  • 200 γραμμαρια γιαουρτι στραγγιστό
  • 1 κουταλάκι της σούπας πάπρικα
  • 1 κουταλάκι της σούπας φρέσκο δυόσμο
  • Λίγο λευκό κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι σωταρουμε τα στήθη και από τις δυο μεριές.
  • Πρόσθετουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Σβήνουμε με το κρασί.
  • Αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί και προσθέτουμε το χυμό ντοματας.
  • Αλατοπιπερωνουμε, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε 45 λεπτά.
  • Αφού είναι έτοιμο το κρέας, προσθέτουμε πάπρικα και δυόσμο, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς. Παίρνουμε υγρά από το τηγάνι και ανακατεύουμε με το γιαούρτι για να μην κόψει το φαγητό. Αφού αραιωσουμε το γιαούρτι το προσθέτουμε στη σάλτσα να δέσει. 
  • Σερβίρουμε με κάστανο ρύζι.
ΔΕΙΤΕ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ