ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Λιγκουίνι Αλφρέντο με φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και μανιτάρια

Λιγκουίνι Αλφρέντο με φιλέτο κοτόπουλο, παρμεζάνα και μανιτάρια
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • 500 γραμμάρια φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 600 γραμμάρια ζωμό κότας
  • 4 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος
  • 300 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
  • 250 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Σε ένα φαρδύ τηγάνι σωταρουμε τα μανιτάρια. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το κοτόπουλο και το σκόρδο. Αφού πάρουν χρώματα, σβήνουμε με το ζωμό. Συμπληρώνουμε την κρέμα γαλακτος και τα σωταρισμενα μανιτάρια.
  • Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασίας. Οταν είναι έτοιμα, σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.
  • Σερβίρουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μαϊντανό. Αν θελουμε προσθέτουμε και λιγο μπουκοβο.
ΔΕΙΤΕ

ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ